MA Lønsikring er blevet opdateret

  • 01 nov. 2016 Kl 9:07

Vi arbejder løbende på at sikre, at vores lønsikring holder trit med markedet og vores medlemmers behov. Derfor har vi opdateret vores lønsikring.

Af Anna Hoffmeyer, Business Development Manager BNP Paribas Cardif

Den 1. juni 2016 opdaterede vi lønsikringsbetingelserne med følgende:

  • MA Lønsikring dækker nu tidsbestemt arbejde på minimum 12 måneder. Andre på markedet tilbyder kun dækning, hvis det tidsbestemte arbejde har varet minimum 24 måneder.Vi har valgt at dække kontraktansatte på ned til 12 måneder eftersom flere og flere ansættes på et-årige kontrakter. Det vi dog oftest ser er, at kontrakten fornyes år efter år. Disse medlemmer skal ikke afskæres fra at tegne lønsikring, blot fordi de ikke har en kontrakt på ubestemt tid.

Den 1. juni blev det gjort tydeligere i lønsikringsbetingelserne, at

  • Ph.d.-ansatte som er aflønnet efter AC-overenskomsten for akademikere i staten, overenskomsten for akademikere i kommuner eller regioner, eller har været ph.d.-ansat efter anden aftale med en løn, der mindst svarer til lønnen efter de nævnte overenskomster, også er dækket.

Mange af MA’s medlemmer har allerede tegnet en lønsikring, men vi håber, at flere af jer vil gøre det, da det er en god måde at sikre sig mod større økonomisk nedgang, hvis man bliver arbejdsløs.

MA sikrer jo, at du kan få op til den maksimale dagpengesats på 18.113 kr. om måneden. Med en lønsikring kan du lægge op til 30.000 kr. oveni pr. måned.

Har du en lønsikring i forvejen hos et andet selskab, kan du uden problemer skifte over til MA’s lønsikring.

Ordningen indeholder også en overskudsdeling, der vil blive udbetalt til medlemmerne. Dette tilbydes kun i MA’s ordning.

Du kan læse mere om lønsikring på MA’s hjemmeside. Her kan du også beregne, hvor meget du kan forsikre dig for, se prisen samt købe forsikringen.

Hvis du vil vide mere, er du også velkommen til at kontakte BNP Paribas Cardif på 80 70 20 80.

0 kommentarer