God jul og et godt nyt år for beskæftigelsespolitikken

  • 15 dec. 2011 Kl 11:55

Jeg skrev sidste gang om, hvilke elementer i arbejdsløshedslovgivningen vi mener det er vigtigst at arbejde på at få lavet om: Den absurd forlængede periode, der skal til for at genoptjene dagpengeretten, og så reglerne der begrænser perioden, hvori man kan modtage supplerende dagpenge. Mange af vores allierede er heldigvis opmærksomme på problemet med genoptjeningsperiodens længde.

Desværre omvendt med det begrænsede antal uger, hvor man kan få supplerende dagpenge. Derfor har vi brug for jeres hjælp. Skriv til os om jeres erfaringer og problemer med at være på supplerende dagpenge. Og i den forbindelse om, hvordan netop deltidarbejde positivt har ført til, at I har fået et fuldtidsjob.

Skriv jeres historie enten nedenfor i kommentarfeltet eller send direkte til mig på: formand@ma-kasse.dk

Vi står langt bedre i argumentationen over for de politiske partier, hvis vi har din konkrete historie, når vi skal arbejde på at få ændret reglerne eller skrive i pressen om det. Så fat tastaturet og giv os dine konkrete erfaringer med supplerende dagpenge og betydningen af at have et deltidsarbejde for at få fast arbejde.

Jeg vil ønske alle MA’s medlemmer en rigtig god jul og et godt nytår, hvor vi forhåbentligt får ændret dele af arbejdsløshedslovgivningen til det bedre. Desværre er der jo mildt sagt ikke udsigt til nogen jobfest lige med det første, så skulle du møde nogen, der ikke står i a-kasse, så fortæl dem at det er alt for risikabelt og at de vil få et bedre nytår ved et medlemskab og naturligvis helst i MA. Endnu engang god jul og godt nytår.

Frederik Dehlholm
Formand for MA

0 kommentarer